Sla navigatie over

Veemarktstraat 40
4811 ZG Breda
Tel nr: 076 - 514 54 91
info@devrijeboekhandel.nl

Hsp op de werkvloer – Susan Marletta Hart

€ 24,95

Ontdek hoe je als hoogsensitief persoon kunt bloeien in je carrière.

Hoogsensitieve personen (hsp’s) ervaren de werkvloer vaak als een uitdaging door hun prikkelgevoeligheid en behoefte aan een harmonieuze werkomgeving. In Hsp op de werkvloerbiedt Susan Marletta Hart een praktische gids voor hsp’s om hun unieke kwaliteiten te benutten en werkgeluk te vinden.

Susan deelt haar persoonlijke ervaringen en diepgaande kennis over hooggevoeligheid en geeft concrete tips voor zowel hsp’s als hun werkgevers. Leer hoe je als hsp je eigen stem kunt vinden, je grenzen kunt aangeven en kunt floreren in je werk. Dit boek biedt inzicht in de diverse hsp-persoonlijkheidsprofielen en laat zien hoe je je werk kunt aanpassen voor optimale productiviteit en welzijn. Leidinggevenden vinden in dit boek een schat aan informatie over hoe om te gaan met deze koningsklasse medewerkers.

Met Hsp op de werkvloer ontdek je hoe je jouw gevoeligheid kunt omarmen als kracht en hoe je balans kunt vinden tussen werkdruk en persoonlijke behoeften. Of je nu een zorgvuldige specialist, empathische zorgverlener, creatieve kunstenaar of zelfstandig ondernemer bent, dit boek helpt je om je potentieel te benutten en je ware roeping te vinden.

Laat dit boek je gids zijn naar een vervullende en succesvolle carrière als hoogsensitief persoon.

Susan Marletta Hart maakte het begrip hooggevoeligheid bekend in Nederland en is een internationale autoriteit op dit gebied. Ze heeft een praktijk voor hooggevoelige mensen, geeft trainingen en organiseert retreats. Ze schreef negen boeken, waaronder de bestseller Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave.

Openingstijden

  • Maandag: 12.00 - 18.00
  • Dinsdag: 09.00 - 18.00
  • Woensdag: 09.00 - 18.00
  • Donderdag: 09.00 - 18.00
  • Vrijdag: 09.00 - 18.00
  • Zaterdag: 10.00 - 17.00
  • Zondag: 12.00 - 17.00

Blijf op de hoogte

gegevens

Genoemde prijzen zijn advies prijzen en kunnen afwijken, prijswijzigingen voorbehouden.