Sla navigatie over

Veemarktstraat 40
4811 ZG Breda
Tel nr: 076 - 514 54 91
info@devrijeboekhandel.nl

In de etalage: Inés van Hoeven

Foto-expositie Inés van Hoeven op locatie in Breda.
 
Z in beeld portretteert een vrij toevallig gevormd groepje jong-volwassenen van vandaag. Leden van de Generatie Z, die opgroeide tegen de verdrukking van de corona-pandemie in.
Bredase jongeren die hun volwassenheid moesten veroveren op allerlei vormen van tegenslag, die de quarantaines voor hen opwierp. Sociale isolatie. Psychische problematiek. De omstandigheden en de gevolgen van die schijnbaar uitzichtloze periode zijn intussen uitvoerig beschreven.
Toch.
De emotionele en ook sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van de veelal nog studerende Generatie Z mag dan ‘on hold’ gestaan hebben, tegelijk staan deze meisjes en jongens ook in de kracht van hun leven. 
Veel van hen zijn – klauterend over al die corona-obstakels – uitgegroeid tot sterke en trotse persoonlijkheden.

En zo heb ik ze dan ook geportretteerd. Om ze een hart onder de riem te steken. Tevens als aanmoediging om verder te groeien.

De Z in de titel van de expositie is immers óók de Z van zin in het leven! 
Deze expositie bestaat uit een serie portetfoto’s die verdeeld zijn over zeven Bredase locaties: café de Bommel, De Nieuwe Veste, Brandpunt (Reigerstraat 16), de Pastakantine , Well-healthyfastfood en de Vrije Boekhandel.
Jeugdzorg Breda financierde deze expositie.
Fotografe Inès van Hoeven attendeert hier op het Tejahuis aan de Vierwindenstraat, een gloednieuw initiatief van de Gemeente Breda om jongerenzorg laagdrempeliger te maken.

Openingstijden

  • Maandag: 12.00 - 18.00
  • Dinsdag: 09.00 - 18.00
  • Woensdag: 09.00 - 18.00
  • Donderdag: 09.00 - 18.00
  • Vrijdag: 09.00 - 18.00
  • Zaterdag: 10.00 - 17.00
  • Zondag: 12.00 - 17.00

Blijf op de hoogte

gegevens

Genoemde prijzen zijn advies prijzen en kunnen afwijken, prijswijzigingen voorbehouden.