Sla navigatie over

Veemarktstraat 40
4811 ZG Breda
Tel nr: 076 - 514 54 91
info@devrijeboekhandel.nl

De kunst van het afzien – Kristof Ramon

€ 39,95

De rauwe schoonheid van het wielrennen in beeld.

De kunst van het afzien belicht de menselijke kant van het wielrennen. Het laat zien wat het betekent om diep te gaan, de beste te zijn en de ontzagwekkende prestaties te kunnen opbrengen die het wielrennen tot een van de meest uitputtende, meest legendarische en meest inspirerende sporten ter wereld maken.

Van de strijd tegen de elementen en het parcours tot de epische beklimmingen, valpartijen, blessures en herstel; de persoonlijke offers, je lichaam tot het uiterste drijven, trainen, winnen, verliezen en lange seizoenen van huis; de sterren, het nieuwe talent en de legendes – dit boek legt het allemaal vast en brengt je dichter bij de renners dan ooit.

De Vlaamse fotograaf Kristof Ramon behoort tot de wereldtop van fotografen in de professionele wielersport. Hij begon zijn carrière als filmmaker maar heeft zich de afgelopen veertien jaar uitsluitend gefocust op de wielerfotografie en volgt alle koersen, van klassiekers als Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen en de Strade Bianche tot de Giro, de Tour en de Vuelta.

Wat het werk van Ramon onderscheidt van de gemiddelde sportfotografie is zijn focus op het verhaal en zijn talent in het treffen van de sfeer en de rauwe emotie van het koersen. Zijn reputatie heeft hem het respect en vertrouwen van veel grote teams en renners opgeleverd. Daardoor zit hij altijd dicht op die onverwachte momenten en scènes achter de schermen waar fotografen maar zelden toegang toe hebben.

Openingstijden

  • Maandag: 12.00 - 18.00
  • Dinsdag: 09.00 - 18.00
  • Woensdag: 09.00 - 18.00
  • Donderdag: 09.00 - 18.00
  • Vrijdag: 09.00 - 18.00
  • Zaterdag: 10.00 - 17.00
  • Zondag: 12.00 - 17.00

Blijf op de hoogte

gegevens

Genoemde prijzen zijn advies prijzen en kunnen afwijken, prijswijzigingen voorbehouden.